BLOGGMENY
Okategorierat

När man bara har en park – träningsvideo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi håller på att lokalisera Oss runt här i området vart vi ska träna så tills dess kör vi med det vi har vilket är parken vi har precis nedanför huset från BF´s kusin & den har dugit gott & väl. Kroppen känns fortfarande lite seg & tung efter allt resande så att kicka igång utomhus innan solen börjat steka järnet med lite löpning & funktionella rörelser är precis vad vi behövt dessa två första dagar. Men ikväll ska vi förbi ett crossfit ställe & se vad de har att erbjuda, ska bli spännande 😉

Upplägget för passet blev uppvärmning med 3 km jogg & rörlighet med lite stretch

Sedan körde jag intervaller på 3x 500 m & emellan varje 500m gjorde jag x10 av de övningar ni ser på videon, vila 1-1,5 minut emellan innan du sätter fart på att springa igen då löpningen ska vara så snabbt du bara kan.

Avslutningsvis blev det en tabata på 8×20 sekunder med 10 sekunder vila.

Annons

Lämna en kommentar