BLOGGMENY
Okategorierat

Update från Peru.

Hej hörrni! 

Börjar med att be om ursäkt för dålig update, jag har varit mer aktiv på instagram men ändå tagit lite välbehövlig vila från alla måsten men nu ska jag försöka hålla igång bloggen lite bättre efter min första semestervecka här i Peru. Som sagt, en vecka har passerat men det känns som att vi varit här mycket längre än så det är en superstor stad & för att summera vad vi gjort så har vi ätit, haha. Som ni vet brukar jag & BF ofta göra ceviche hemma och detta är ju meckat för just den rätten. Just nu har vi säkert ätit 10 stycken ceviches under veckans om gått…och fler ska det bli 🙂 

Vår kamera gick i backen här om dagen så har heller inte kunnat fota men lösningen sitter på ett plan på väg hit nu med BF´s bror som ska joina upp med Oss nu på semestern så då är jag hel igen.

Hoppas att ni får en underbar dag!

Annons

Lämna en kommentar