BLOGGMENY
Okategorierat

Kvinnornas Dag – intervju Sportamore Magazine

Idag är det VÅR dag. Inte för att varje dag inte ska hylla Oss kvinnor men jag anser att en dag där vi uppmärksammas lite extra är viktig. Viktig för att kvinnor är minst lika värda, starka, duktiga, smarta & allt där till som vilken man som helst. Många behöver inte påminnas om det men det finns fortfarande de som inte riktigt kommit dit ännu. Det finns fortfarande länder där kvinnor inte har rättigheter. Där kvinnor inte får köra bil, gå i skolan, arbeta, ta plats eller höras. Nyligen sa den högerextrema Janusz Korwin-Mikke som är polsk ledamot i Europaparlamentet att kvinnor ska ha mindre löner för att vi helt enkelt är svagare, mindre & mindre intelligenta & det kan vi nog alla konstatera är rent vansinne!

Men han är inte ensam, det finns många där ute som tycker likdant & just DÄRFÖR är en dag som denna så otroligt viktig! I en intervju med Sportamore Magazine har de intervjuat mig & flera andra qvinns som står upp för GIRLPOWER varje dag, så in & kika om Ni vill läsa vad vi tycker är viktigt med just denna dag.

Heja Er tjejor, glöm inte hur viktiga Ni är. Hur starka Ni är & hur viktiga Ni är!

Och en stor kram & hejarop till alla Er män som är minst lika viktiga i den här kampen & som varje dag ger kvinnor den plats det förtjänar ♥

Annons

Lämna en kommentar