BLOGGMENY
Okategorierat

Det sjukaste precis innan Thailand…

Idag hände det sjukaste! Jag vaknade UTAN röst…japp…ni läste rätt. Försökte prata ordentligt under mitt tidiga frisörbesök då jag fixade barret innan Thailand imorrn & det var riktigt knapert att det gick. Men så småningom gick det lite bättre & jag pratade med risig röst. Däremot när jag skulle jobba svek rösten mig ett antal gånger & jag kände att jag ansträngde mig så mycket att jag blev stressad av att inte kunna prata. Jag beslutade att vila rösten under eftermiddagen här innan WörkOut ikväll då jag får lite backup av Åsa som ska kika in för att se vilka hon ska träna nästa vecka när jag är borta med träningsresan så det var ju verkligen tur..pueeew saved by my girl! Har ni några tips, mår bra för övrigt men rösten är liksom bara gone?! Hur ska jag gala som tupp på passen i Thailand…hjälp ASAP. Puss, kram, hej.

P.S. Jag ser mer ledsen ut på bilden än vad jag är, jag är glad för övrigt men utan röst. D.S.

Annons

Lämna en kommentar