Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratResor

Första dagen med GoActive gänget!

Nu är gänget här som jag ska träna hela veckan. Och trots långa flygningar och trötta huvuden så var gänget så glada & peppade 🙂 Det finns inställning & det finns inställning & håller de huvuden högt upp såhär kommer de ha en underbar vecka framför sig. Första dagen idag har vi hunnit köra lite intro, kollat runt på Titan & tränat i den otroligt fuktiga luften så nu är alla på rummen & sover som små lamm. Imorrn är en nya dag, en HEL dag & vi kommer att börja med ett härligt WörkOutpass på beachen!

Ser jag verkligen fram emot 🙂

Lånade denna bild av internet då jag inte lyckades ladda upp mina idag. Men såhär ser det ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons