BLOGGMENY
Okategorierat

Fräsch mat & träningsvideo!

Dag 3 har passerat på träningsresan för gänget från GoActive & jag är så stolt över alla. Varje morgon möts jag av förväntansfulla ansikten med glada leenden. Vi närmar Oss mitten på veckan när man kanske börjar känna lite extra i kroppen vart man har ont eller om man är trött men jag tror de kommer klara sig galant genom träningarna trots allt.

Igår avslutade vi passet med mina favoritintervaller som man bäst gör 2Å2 för den ultimata peppen. Har tipsat om de förut men det är värda att tipsas om igen & denna gång med en video på övningarna som vi gjorde. Man kan kasta om själv & välja vilka man vill göra antingen lättare eller kanske kasta in mer vikter & göra dom lite tuffare, up to you som dom säger så ofta här i Thailandet.

20/20 intervaller – en jobbar , en vilar. Varje övning x6 (3x var) innan man byter till övning nummer 2 osv. Vill man maxa till det lite extra kan man göra “vilan” till en planka eller vsit till exempel.

Have fun!

Här är jag & fina Elaine som tränar med Oss & är vår lilla egna “Phuketguide”. Guld värd!

 

Inte svårt att få sig bra mat här, på Health Kitchen serveras hälsosam mat för alla magar & munnar.

 

 

Annons

Lämna en kommentar