BLOGGMENY
Okategorierat

En till video av veckans pass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppas att ni gillar alla videos som jag lägger upp både här & på instagram så ni får ta del av träningsresan, en bit av den iaf. Idag är det i princip sista dagen som vi kör fullt ut, imorgon Fredag är det sista dagen innan alla ska checka ut & åka hem på Lördag så många trötta kroppar. Man börjar känna av allt det onda med träningsvärk & trötta mornar. Men även om så är fallet så är alla positiva & gör det de orkar & kan. Så idag la jag in en lite 3d funktionell träningscirkel för att väcka lite liv i dom & ge dom lite outside the box tänk kring övningar de kan utföra. Genom att man jobbar med en sida i taget kan man hitta sin svagheter lättare & på så sätt stärka upp dom & bygga upp ännu bättre fysik.

Cirkeln vi gjorde baserades på 5 övningar. De gjorde 3 varv totalt med intervallerna:

1. 1 min med 20 sek vila (börja med den sidan du tror är svagast)

2.45 sek med 15 sek vila (andra sidan)

3.30 sek med 10 sek vila (varannan sida)

Så ni har förstått det rätt. Ni kommer att jobba 15 sek längre med er svaga sida än med den ni tror är starkast. Vi avslutade vårt pass med denna cirkel men ni kan självklart dubbla den & göra den två gånger så har ni ett pass på 30 minuter. Glöm inte ordentlig uppvärmning & lite nedvarv.

Kram & lycka till!

I videon hittar ni alla övningar.

Annons

Lämna en kommentar