Recept & mat.

Fisk med potatis – syrligt recept!

Att få komma hem & laga sin egen mat är en av de sakerna jag alltid ser fram emot mest. Jag landade på morgonen & hade bra med energi plus att solen sken så fint så blev en promenad med Duchess & sedan satte jag igång med sysslor hemma. Jag hann tvätta, jobba över mailen & annat om varit på hold när jag varit borta & såklart laga mat. Jag vill verkligen rekommendera det receptet när ni inte orkar “laga” något. Då maten egentligen lagar sig själv, jag läxade med att skala potatisen annars kan man bara koka den som den är om man vill, finns massa nyttigheter kvar i skalen vet ni.

Detta recept är perfekt att laga i stora omgångar & ha med sig som låda.

Vad behöver Du?

En liten burk creme fraiche (naturell) 

2 citroner

Citronpeppar

Torsk (3-4 fileer)

Potatis ca. 6 

Detta recept räcker till två omgångar mat 🙂 

Blanda ihop crème fraîche med citron & krydda med citronpeppar efter smak. Lägg ner de filéerna i en ungsform & häll över crème fraichen. Jag har gasugn men runt 175 grader tills fisken är genomlagad. Koka samtidigt potatisen, jag brukar skära dom i bitar så det går snabbare att koka.

Servera gärna med rivna morötter, Bon Apetit! 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar