BLOGGMENY
Okategorierat

Vilken helg!

Den här helgen har gått i ett & tur är väl det att den har varit fylld med massa kul ting så att man orkat!

I Fredags hade jag mitt AW med Gattitraining men tänkte tillägna det ett alldeles eget inlägg med massa bilder därifrån så fort jag fått mina handskar på de från vår fotograf som fotade under kvällen. Sedan på Lördagen morgon besökte jag min bästa Emelinda för att hon skulle göra en check på hur min hud mådde efter allt resande men med tanke på alla bra produkter jag hade köpt med mig så blev hon glatt överraskad, full pott i poäng där! Väl efter det besöket skyndade jag mig till NOX för att möta upp Andreas, Joana & Staffan. Vi hade sedan länge bokat in ett pass tillsammans & nu var det äntligen dags.

Herre min je, att bara ihop ett gäng träningsgalningar & på kort tid sammanställa ett pass…ja det kan bara sluta i träningskatastrof haha!

Det vi gjorde vara att gå laget runt & välja sin favoritövning, jag vet när ni läser de så kommer ni undra vad det är för galningar som har dessa som favoriter men så blev det iaf.

1.Marklyft med stång

2.Kb swingar

3.Airbike 10 kcal

4.Pushpress med hantlar

5.Boxjumps

6.Pullups/chins

7.Wallballs

Alla övningarna skulle göras x 7 under 7 varv. Mycket jobbigt redan som det var men då skulle vi ju såklart ha en “Buy in” & en “Buy Out” vilket blev 40 airsquats till att börja med & 1000m rodd som avslut. Du gör alltså 40x airsquat innan du kör igång de 7 varven & när du är klar med de så avslutar du med 1000m rodd.

Testa med kanske Dina & bästa vännens favoritövningar. Om ni vill se videon kan ni kika på min instagram

Lycka till! ♥

Lite halvsuddig bild på slutet men fasen va trötta alla va haha!

Annons

Lämna en kommentar