BLOGGMENY
Okategorierat

WÖRKOUT – PORTUGAL

Nu hoppas jag att ni hängt med på instagram där jag lagt upp lite bilder från resan för jag har ju verkligen haft svårt att hinna med att uppdatera här. Vi har klivit upp tidiga mornar, och med tidiga mornar menar jag vääääldigt tidiga mornar & detta är ju såklart allt för vågorna 🙂 Oftast har vi redan varit iväg vid 6.30 men allt har varit så värt när solen hunnit kommit upp & det första vi möts av på stranden är den helt tomma vita stranden & solen som skiner, det är så vackert så då förstår ni säkert att allt är värt att kliva upp. Surfen har gått förvånansvärt bra & alla har lyckats ställa sig upp på brädan & flera i WörkOut gänget har nog hittat en ny passion, vilket är helt fantastiskt!

När man åker på en sådan här resa är det väldigt intensivt med träningarna & man kastas utanför sin comfortzone många gånger. Man kliver ur sina rutiner & inget är som hemma så från botten av mitt träningshjärta är jag så himla stolt över det här gänget, precis varenda en gör ALLT de kan! ♥


 

#WÖRKOUTFAMILY !!

Annons

Lämna en kommentar