BLOGGMENY
Okategorierat

Vilken resa!

Allting har verkligen gått i ett för mig senaste tiden, det finns så mycket runt omkring mig just nu som jag vill dela med mig av men Ni får hållas på halster ett litet tag till & då hoppas jag att ni har förståelse för varför jag försvinner härifrån ibland 🙂

Men nu till ämnet i detta inlägg, PORTUGAL! Vilken underbar resa vi haft. Som jag nämnt tidigare var det även första gången för mig att resa dit & jag kände stort ansvar för att allt skulle gå så bra som möjligt såklart. Jag hade hand om 26 personer + min fotograf men jag har inte känt mig så avslappnad på någon resa som denna. Gruppen var helt magisk! Tog hand om varandra, lyssnade på allt som bads om, de var positiva trots att många mötte motstånd på vägen både i träning & onda kroppar tex.

Ni vet ju sen innan att det alltid varit min dröm att få arrangera träningsresor & detta var min 5:e med största gruppen hittills! Kan inte vara mer tacksam. Lapoint som jag samarbetade med under denna resa har levererat grym personal på campet där vi bodde & surfcoacherna var väl omtyckta & ALLA stod på brädan vid något tillfälle under veckan, helt otroligt!

Det var absolut inte sista resan med surf & jag hoppas att Ni som är sugna på att följa med på nästa resa kan förbereda Er för att anmälan för den kommer finnas inom kort.

Det kommer att bli Thailand igen med lite extra touch & vi kommer att ge Oss av i November om allt blir som planerat 🙂

         

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar