Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

WÖRKOUT <3 BRUCEPASS

Det är väldigt kul att komma hem men efter allt resande så har jag ju också haft liten möjlighet att jobba så mycket på plats i Stockholm under de senaste månaderna så Maj är gaaaalet hektiskt & såklart riktigt jäkla kul! Den här veckan har jag hela TRE event att attenda. Igår hade jag & min Annica en fin uppslutning med människor i Rålambshovsparken där vi fick äran att bjuda på ett riktigt WörkOut pass till massa Brucare. Trots att värmen inte riktigt är här ännu så kom det runt 80 personer (!!) för att träna med Oss. Och självklart var mina tappra WörkOut krigare på plats för att representera!

Det blev massa spring, kryp, hopp & såklart lyft av varandra. Jag hoppas att alla hade lika kul som vi 🙂

Såg så ut iaf om man kikar på bilderna som min fina vän Stuart tog & såklart bästa Fanny från Bruce som knäppte massa fina kort & förevigade bilden på Oss alla i slutet.
     

Annons

1 kommentar

  1. Hej tänkte fråga dej en sak men vet du har mycket så skriver igen nästa vecka trevlig helg fina kram.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.