BLOGGMENY
Okategorierat

x500 -passet med dina vänner!

Innan vi lämnade Portugal körde jag & Annica ett pass som jag tror ni skulle gilla framför allt om tiden är lite knapp. Lite beroende på hur snabbt ni jobbar så borde passet ta någonstans mellan 20-30 minuter.

Ni kommer att tillsammans göra 500 repetitioner när alla övningar är klara. Vilan har ni när Er kompis jobbar. Och ni bestämmer helt själva hur många repetitioner ni vill göra åt gången & ni behöver heller inte göra lika många båda två utan någon av er kanske gör fler repp på en övning & du på en annan.

Varje övning skall göras x50 repetitioner innan man tar sig vidare till nästa & samma på den. Om någon av övningarna känns svår eller att du är osäker kan du självklart byta ut den mot någon som du gillar & känner dig trygg i.

Övningar vi körde:

1. Knees To Elbows
2. Kettlebell Clean
3.  Diagonal Situps
4. Kettlebell Swing
5. Thrusters
6. Tire Flip
7. WörkOut Situps
8. Wallballs
9. Ballslam
10. Kettlebell Deadlift

*

Kika in på videon för att se alla övningarna.

Lycka till!

Annons

2 kommentarer

 1. Älskar dina träningsvideos, ger sådan inspiration!
  Måste bara fråga, är Annicas del snabbspolad eller gör hon övningarna snabbare? 😀

  1. Så kul att du tycker om dom!
   Jag har snabbspolat för att allt ska få plats & inte tråka ut Er för mycket 😉
   Kram

Lämna en kommentar