BLOGGMENY
Okategorierat

Jag behöver hjälp Pischa!

Jag behöver hjälp pischa,
Jag tränar varje dag på morgonen kör jag 1h på löpbandet där jag blandar med lite löpning och pw och sen kör jag några mag och rygg övningar och på kvällen går jag alltid en pw på 1- 2 h . När jag äter tänker jag bara på kalorier äter lite som möjligt och dricker mkt vatten är laktos gluten och undviker socker men till problemet att ingenting händer med mina lår magen är platt mina bröst är snart en historia men det händer ingenting med mina lår el armar vad ska jag göra?

Svar: Hej! Först & främst behöver vi gå igenom vad du har för mål eller tanke med ditt upplägg. Att äta så lite kalorier som möjligt är inte optimalt framför allt inte om du känner att du saknar resultat. En ordentlig kosthållning med styrketräning som utmanar dig är det som ger resultat. Om dina muskler inte får någon energi att bygga upp sig med kommer de aldrig att ha en möjlighet att utvecklas vilket du redan lagt märke till. Så jag skulle vilja att du sätter dig ner & tänker igenom vad du egentligen vill & önskar med träningen & sedan handlar resultat mycket om varierad träning. Gör man samma saker vecka efter vecka, månad efter månad utmanas inte kroppen & den behöver heller inte då utveckla mer styrka. 

Annons

Lämna en kommentar