Vegetarisk chili med Mifu
Jag äter mer & mer vegetariskt hemma. Mycket för att jag mår bra både själsligt & i kroppen av att äta mindre kött & nu när jag lär mig fler & fler rätter blir det lättare & lättare att få ihop god mat som är lätt att göra. Härom dagen blev det en chili med Mifu. Har ni testat det ännu? Do it, its mums!
- Finhacka vitlök, gul lök, morot och selleri och stek tillsammans med MiFún i lite olja. Häll över de torra kryddorna & avrunna svarta bönor och tomatpuré och låt puttra ett tag, ju längre ju bättre men har man brådis kan man äta den direkt såklart. Smaka av med salt och peppar.
- Servera chilin tillsammans med crème fraîche & ris & om man gillar lite hetta kan man addera lite jalapenos på toppen.
- 1 pkt MiFú Peppar & Chili
- 1 st Vitlök
- 1 st gul lök
- 1 st morot
- 1 st selleri
- 1 msk chilipulver
- 2 tsk Spiskummin
- 1 burkarsvarta bönor
- Salt och peppar
- 1 pkt Körsbärstomater
- 1 st lime
- Creme fraiche till servering
- Ris som du föredrar, jag hade jasmin
förgående artikel
Recept på min goda Poke Bowl
nästa artikel