Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Kika in i WörkOut The Studio med mig

Nu börjar det arta sig i studion. Allt det sista här nu är ju bara så kul! I helgen var jag & BF runt hela stan & handlade massa belysning, golv, kakel & annat. Man tror att man tänkt på allt sedan hinner man åka 5 m från butiken innan man kommer på 20 grejor till som VERKLIGEN behövs. Men nu när hantverkarna börjar bli klara med deras jobb känner jag att jag kan lägga in min växel & börja lägga min touch på allt. Bästa med att driva ett ställe tillsammans med en person som har NOLL känsla för utseende men 100% känsla för kvalité är win win, jag får en mycket kompetent kollega samtidigt som jag kommer fortsätta lära mig av dagligen & sedan kommer han inte att lägga sig i något alls när det kommer hur jag vill att utseendet i studion ska vara.  Vi har givetvis redan bestämt väldigt mycket i själva grovdesignen men allt lull lull är kvar till mig, love it! Hoppas bara att alla idéer jag har kommer att bli fint i slutfinishen. I Fredags var Annica förbi första gången i studion & hon blev väldigt glatt överraskad av hur det såg ut. Jag har ju varit så orolig att lokalen skulle kännas liten men det höga taket skapar så mycket känsla & gör stället unikt, här nedan ser ni lite bilder som hon tog när vi var där

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.