BLOGGMENY
Okategorierat

Sista dagen & början på något nytt…

Idag var min sista dag på NOXBOX där jag hyrt in mig med mitt företag de senaste 1,5 åren. Det har varit en lärorik tid för mig. Framför allt har jag insett att jag blivit begränsad av att hyra in mig någonstans & att jag har behövt att ta detta steg i riktning att öppna eget för att jag ska kunna utveckla mitt företag & samla det team av människor jag vill ha omkring mig & jobba med. För en sak är helt säker, man klarar mycket på egen hand men det behövs fler ögon & kunskap för att skapa en helhet för kunden. Under åren som jag jobbat med träning har jag samarbetat med Kalle som jag kommer att driva WörkOut The Studio>> med & vår gemensamma naprapat Victor, vi har alla varit på olika platser men med studion kommer vi att binda Oss samman & istället för EN kompetens kommer vi erbjuda ENORMT mycket mer utan att våra kunder ska behöva åka runt hela stan för att få ta del av våra olika kompetenser. Jag har verkligen saknat att ha arbetskollegor som man kan diskutera, planera & utveckla med, så nu ska jag äntligen få ha min studiofamilj & vi kommer såklart utöka den med “handpicked” coacher under tiden som kommer. Nu finns det inget som kan hindra eller stoppa mig. Är såklart oerhört tacksam för att jag & WörkOut har haft ett tillfälligt hem & plats att vara på & alla fina människor jag lärt känna på boxen kommer jag att sakna men man kan alltid hälsa på varandra & i Stockholm känner de flesta varann som jobbar med träning så det är alltid viktigt att man håller fin relation med varandra & respekterar varandra. Efter att jag packade ihop det sista blev det en långis i det fina vädret med Duchess innan vi svängde förbi studion för att lämna av lite saker & jag blev glatt överraskad att det nu börjar kännas som en helhet. Efter snabbvisiten bar det av för att möta upp Marjorie & vi körde ett kickass pass på Stockholm Kickboxning & jäklar va kul det var!! Svetten verkligen rann idag! Älskar känslan man får från kampsport, det är som mindfullness fast lite mer brutalt. Man är där & nu, och det finns inget utrymme för att tänka på annat. Man tömmer sig själv på ett själsligt sätt, och efter passet kan man sväva hem & bli serverad en underbar middag som BF gjort till mig & ett avsnitt Game Of Thrones, livet hörrni, livet! 

 

Annons

2 kommentarer

    1. Tack Isa, kommer sakna dig med men jag är bara på andra sidan stan & du är välkommen när du vill. Tack för att du alltid tar dig en stund att prata, det har jag verkligen uppskattat på boxen 😉 KRAM!

Lämna en kommentar