Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Vart ska jag börja…? Kärlek overload!

Igår var dagen D här. Kvällen innan invigningen av WörkOut the Studio släckte vi ner vid 00.30. Då var det sista byggdammet uppsuget & den sista spiken satt. Jag kunde knappt sova, känslan jag hade i kroppen var ett rus. Det enda jag kunde jämföra det ruset med var känslan som man hade som barn innan julafton…man liksom vet vad som ska hända men ändå inte. Kommer det att gå bra? Eller blir det kaos? Jag har hög förväntan på mig själv, mycket högre än vad jag har på någon annan så självklart ville jag prestera. Jag värmde upp mig själv mentalt som en fighter som ska gå in i match…några djupa andetag & sen var det dags.

Allt från vänner, familj, branschkollegor, bloggläsare, kompisars kompisar & hundar började strömma in på invigningen.  Jag hann knappt prata med någon men ändå kändes det som att jag hängde med alla. Lyckan var ÖVERMÄKTIG (!!). Så många människor var på plats. Vissa som ska träna med Oss, vissa nyfikna & vissa som ville visa stöd & kärlek…alla med olika agenda men som ändå tog sig tiden att komma. Jag kommer inte glömma någon som var där, någonsin!

Vi började dagen med träning, ett pass som var fördelat på min lekfulla träning med Kalles hybridbana som var ett smakprov på vad vi kommer att göra hos Oss på Söndagar på vårt pass “Söndagstango”.

Sedan var det häng med mat från Joppes foodtruck, bars & dryck från NOCCO & Barebells, en tävling från GoActive & jag försökte mingla så mycket som möjligt men mest kändes det som att jag bara stod & kramades haha, fine for me! 🙂

Klockan 14.00 var det dags att klippa det röda bandet (tack för röda-bandet-hållar-assistans Dennis) & vi lät alla kila ner i studion för att kolla in innan regnet kom & alla begav sig vidare för andra äventyr.

Jag har knappt förstått att detta har hänt. Som jag skrivit tidigare kom beskedet om denna studio för Oss (mig & Kalle min kollega) i slutet av April. En månad senare, i slutet på maj var kontraktet påskrivet & sedan var det dags att ordna allt runtomkring med företaget & kicka igång bygget. Jag hade en klar bild av hur jag ville att det skulle vara & våra hantverkare har varit helt fantastiska. Vi tog hjälp av Anton som har firman Sanecobygg >> , han skickade några av sina vassaste & jag kan varmt rekommendera Roman som var chef för bygget med sina arbetare. Inget har varit omöjligt trots att mina/våra krav ibland har varit “svåra”. Vi klarade allt tillsammans som ett team. De slängde aldrig ner verktygen innan de var klara & energin var alltid positiv. Alla har gjort det som det kunnat med ett bra tempo hela vägen. På slutet blev det såklart en spurt till mållinjen precis som det ska vara när man bygger eget. Som Jeppe “Majoren” min vän sa

-Ring om du står mitt i natten, kliar dig i huvudet med en mejsel i ena handen & dammsugarn i andra… Det fick mig att skratta & jobba ännu hårdare 🙂

Vill även ge ett EXTRA stort tack till min älskade pojkvän som har varit en klippa. Han har verkligen varit en allt-i-allo…Skruvat, snickrat, varit matbud, personal shopper, pojkvän, mentor & bästa vän. Trodde aldrig att vi skulle bråka så lite som vi gjort haha, ni vet stressiga stunder tar inte fram ens bästa sidor direkt…och framför allt inte om man har temperament som jag har. Men vi clinchar & kramas, thats us 

Och mina vänner, wow…hur kan jag vara så blessed?! Alla fina vänner som visat sådant stöd, ringt, skrivit, kommit förbi, städat, tipsat…mitt hjärta är fyllt av kärlek från Er. Speciellt TACK till mina änglar Aki & Marjorie som ställde upp som de stjärnor de är! Ni är bäst tjejer, utan Er hade inte snack-baren & allt däromkring varit i närheten så bra till invigningen. Att ni tog er tiden under hela er lediga helg för detta, värdesätter jag till månen & tillbaka 

Vill även tacka Jakob som på kort tid tog sig an uppdraget som filmare & jag kan verkligen inte vänta på slutresultatet, har en känsla av att det kommer att bli så jäkla bra!

Även stort tack till Stuart min fina vän som kom med sin kamera & tog så fantastiska bilder som Ni kan se här nedanför, TACK!

Vår DJ (Gary) Johnny Walker gav skön vibe hela dagen med sina tunes. Thank you so much, your music made the day!

Sedan vill jag såklart tacka alla samarbetspartners som gjorde denna dag ännu bättre –

Barebells >> , NOCCO >> , GoActivetravel  , Joppe>> med sin fantastiska mat från foodtrucken och sist men definitivt INTE minst Cafe Kajsas>> som på kort vääääldigt kort varsel kom med partytält för att vädret var ostadigt, TACK!!

Jag kommer säkert bomba några dagar framöver med bilder från invigningen & filmer, det känns som att en av de största dagarna i mitt liv precis har varit. Kan tänka mig att denna känsla kan mäta sig med när man gifter sig…jag liksom svävar idag!

TACK TACK igen till ALLA som var på plats!!! 

           

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.