Okategorierat

VIDEON FRÅN PREMIÄREN! – WÖRKOUT THE STUDIO

Hej vänner!

NU har jag börjat landa sedan helgens bravader. Lagom till mitten av veckan, och som grädde på moset fick jag den fina videon levererad från Jakob Richloow som stod för filmningen denna dag. Är så himla glad för alla som kom. Precis som videon visar var det en härlig dos av allt det goda i livet. Träning, vänner, skratt, kärlek & mat i alla dess former. Superstort tack igen alla som kom & som på ett eller annat sätt stöttat mig genom åren. Nu är vi hemma 

Om ni är intresserade av boka in Jakob ska ni maila honom på kontakt@jakobrichloow.se eller vill ni se mer av hans snygga work kan ni kika in på hans instagram @sthlmstrenght


Du kanske också gillar

1 Comments

  • Svara
    Clara
    18 augusti, 2017 at 18:42

    Vad kul det ser ut 😀 Hoppas på att få hälsa på din studio någon gång!

  • Lämna en kommentar