Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

En perfekt dag att boka Thailandsresa på!

Idag vaknar man & det känns som en dag i oktober. Regnet slår mot rutan & nyans grå är dagens schema. Jag gör mig redo för en dag i Rålambshovsparken där jag tillsammans med massa andra träningsfigurer ska peppa folk i regnet under BRUCE adventure day. Men dagar som dessa när man helst vill ligga inne & chilla brukar jag tänka framåt på de resor som kommer. I November är det dags för min resa med GoActive igen & jag hoppas att jag får se flera av ER på den resan. Thailand är ett perfekt resmål att kombinera både en vecka träning med mig för att sedan stanna kvar någon vecka & njuta av lite öliv & sightseeing. På förra resan var det många som valde att göra just så. Träna, träna, träna & sedan njuta en vecka innan det var dags att åka hem till den svenska vintern. Denna resa är i slutet på November vilket gör det perfekt att komma hem till Decembermyset med bara någon månad kvar till jul, i alla fall så jag tänker.

Varför ska man åka på en träningsresa då? 

♥ Man har inga måsten, man är där helt för sig själv.

♥ Man lär känna nya människor. Många har blivit så goda vänner på resorna att de fortfarande umgås långt efter resan.

♥ Man har mer tid att lära sig nya saker eller förbättra tekniker man är mindre bra på

♥ Kombinationen av träning, strand & god mat…behöver jag säga mer?

♥ Upptäcka nya platser & ny tränings som man kanske aldrig testat förut

Det var några av de positiva delarna jag personligen älskar med träningsresor. Det finns mer tid för allt. Vila, mat, träning, sola, bada… Och just gatan där Titan Fitness ligger på som vi kommer att träna mestadels på är unik i sitt slag. Det är en gata som sträcker sig på några kilometer som bara är anpassad för träning. Det finns allt från thaiboxning, yogaställen, massage, crossfit, cafeer & restauranger som är anpassade för att passa träningslivet så bara att få uppleva det är unikt i sitt slag!

Om ni vill veta mer om resan med mig & boka gör ni det >>HÄR

I år har vi även lagt till en utflykt för vår vilodag. Vi kommer att åka med båten Moet på en fantastisk utflykt till någon av öarna kring Phuket. Där är vattnet verkligen vykortsblått!

Om ni kikar på Momondo för flygbiljetter i god tid kan ni komma undan riktigt billigt för denna resa.

Idag hittade jag biljetter för 6000:- med direktflyg tur/retur , det ni!

 

Annons
[adl-post-slider id='33828']

Lämna en kommentar