BLOGGMENY
Okategorierat

Thailand för mig är som balsam för själen.

Thailand för mig är en speciell plats för mig. Även om jag vill upptäck andra platser i världen & som jag önskar att få besöka en dag kommer jag gärna tillbaka till Thailand någon gång om året för att fylla på med den energi & harmoni som jag hittar här. Anledningen till denna visit är en kombo av arbete & semester. Jag valde att komma hit någon vecka tidigare innan vårt träningsgäng från GoActive kommer hit för att svettas & träna i värmen. Och på bara några dagar känner jag mig redan mycket klarare i huvudet, starkare & piggare i kroppen & sover som en hjälte på nätterna. Förutom min BF är även Madde & Danne med . Madde kommer assistera mig på träningsresan & det är underbart skämt att ha någon vän med som älskar att träna lika mycket som en själv. Efter dödsyogan som jag nämnt i tidigare inlägg bestämde jag mig för att göra revansch på det planet & hoppa på hästen igen så jag hittade ett supermysigt yoga place en kort moppetur bort från Oss här i Kata där vi tillbringat alla mornar tillsammans. Det har varit en fantastisk start på dagen & är precis vad min kropp behöver. Imorgon flyttar vi vidare till Chalong & börjar förbereda inför den kommande träningsveckan som kommer att vara full fart med allt från thaiboxning, yoga, crosstraining & styrketräning med mig & Madde, kant wait! 

Yogan vi börjar mornarna på heter Be Love yoga & ni hittar hit genom länken —> YOGA!

Annons

Lämna en kommentar