BLOGGMENY
Okategorierat

Behöver er hjälp! Mycket kan man men inte allt…

I annonssamarbete med Chilli.se

 

Passande nog landade detta samarbete i mina knän just precis nu när vi håller på med att fixa i vårt hem. När vi flyttade in i vår lägenhet för en bra tid sedan så köpte vi i princip allting nytt. Enligt mig byggs ett hem upp med tiden så det går inte att köpa allting på en gång utan att det ska se ut som ett kataloghem. Min älskade hälft vill ha allting klart men får saker gjorde lika snabbt som tomten tar sig igenom skorstenen med för mycket bullar i magen…Det viktigaste  för mig är att det känns som vi & att vi får vår stil på hemmet som vi önskar. Och det mesta har landat på plats under åren men en sak som varit så otroligt svårt är tavlor. Vi har inte haft en enda tavla i hela hemmet & nu inför jul försöker vi få allting på plats, typ likadant som vi gjorde förra julen, för ni vet ju att man har rätt lite att göra inför jul. Och för att inte nämna så är vi julvärdar för våra familjer detta år dessutom, så things need to get down om man säger så. Lite vår grej att ha en deadline. Blir väldans bra fart på sambon om inte annat & jag mår bara bra när jag ser att det brinner i husknutarna, det är en miljö jag arbetar bäst i. För några månader sedan handlade jag mina tavlor från min vän Dariel. Han hjälpte mig att hitta fina motiv jag var ute efter & sedan ramade han så fint in dom. Så i vardagsrummet känns det som att bitarna har fallit på plats till viss del men sovrummet är där jag behöver Er expertis. Har ni något fint tips att ge mig? Jag är lite inne på något pastelligt motiv med ljusrosa rosor eller kanske vita fjädrar? Jag vill behålla sovrummet romantiskt & stilrent så helt inga starka färger. Men just nu känns det alldeles för tomt ovanför sängen.

HJÄLP HÖRRNI, VI HAR JU FÖR BÖVELEN DEADLINE & SITTER FAST!

Vad tror ni kan passa? Vill höra era tips, hit me! 

 

This is where the magic happens….

Annons

6 kommentarer

  1. Juniqe har jättefina prints/posters i olika format man kan beställa och sedan rama själv för personlig touch. Varning för att där finns så mycket att välja mellan!

Lämna en kommentar