Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

WÖRKOUT MALLORCA – PALMA

I maj är det dags för nästa träningsresa eller egentligen är det ju Sydafrika i Mars men den är redan fullbokad så där kan jag inte fylla på med fler ressugna träningsgalningar men i Maj är det dags för Palma. Palma är en av mina favoritplatser & vi kommer att bo på ett jättefint hotell ( FERGUS style Pollensa Park SPA) där vi kommer att använda stranden & hotellets gräsplätt för våra WörkOuts. Passen kommer att vara baserade endast på egna kroppsvikten eller varandras kroppsvikt så det är en perfekt resa även för denne som inte är van med att arbeta med vikter eller andra redskap. Vid ett tillfälle kommer vi att göra ett besök till en crossfitbox men även där kommer det att fungera att skala ner träningen till den nivån man ligger på. Ingen är alltså för “otränad” för att följa med. Det är kanske de vanligaste sakerna man får höra när folk frågar om mina resor. Helt beroende på syfte på resan & vilket resmål vi har kan det skilja sig på vilken nivå man behöver vara på men med handen på hjärtat är denna resa perfekt för de flesta förutsatt att man är skadefri & inte har andra bekymmer med kroppen. Vill ni läsa mer om resan & säkra er plats ska ni kika in på

—> MALLORCA <— 

10 kommentarer

 1. Kommer inte in på länken, men vill gärna läsa mer! Hur många platser finns det tillgängliga och mellan vilka datum gäller det?

 2. Gud såååå kul! Hade varit super roligt!
  Men jag hittar ingen länk vart man kan läsa mer?

  Ha en fin kväll Pischa

 3. Hej,

  finns det planer på en träningsresa under sensommaren/hösten 2018 för de som tränar väldigt mycket?
  dvs tyngre och utmanande om man tränar 5-pass/veckan 🙂 🙂

  Må gott!! 🙂

  1. Hej Sofia!

   Vi sitter i nuläget & planerar en November resa till Teneriffa så mer information om den & vem den passar kommer inom kort.

   Varma hälsningar,
   Pischa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons