Okategorierat

En välluktande pung till Alla Hjärtans Dag vill väl alla ha?

Japp Ni läste rätt & det har inte slagit mer slint än vanligt i huvet mitt.

I ett fantastiskt kul samarbete med Dick Johnson vill jag tipsa om ett perfekt litet kit för Era män eller kanske någon grabb som läser min blogg där ute. Perfekt antingen som en ge-bort present eller om man är sugen på att köpa något härligt att smörja bollarna med till sig själv så är detta ett perfekt litet kit med det man behöver.

Pungvax innehåller smörträdets vitaminrika olja, som är speciellt lämplig för pungens känsliga hud. Minskar klåda samt förstärker huden. Du kan glömma svettande, kliande och illaluktande ballar! Fungerar också perfekt som efterbehandling av intimrakning.

För Oss kvinnor finns ju faktiskt en hel del intimprodukter att parta loss i men det finns inte alls lika mycket för män så äntligen kan grabbarna slippa kli & dålig lukt med denna produkt.

Och eftersom detta är ett samarbete med Dick Johnson har jag fått den fina äran att ge er en liten rabatt på 10% så ange “PISCHA10” när ni checkar ut i kassan. Såklart finns det massa andra fina produkter såsom skäggoljor, wax, tvål & massa annat härligt. Men jag säger pax för pungvax!

 

Tack @gramluxofficial för samarbete!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar