Okategorierat

MAMATASTIC MED PAULA & MIG!

Som jag & Paula längtat efter att få starta våra mammagrupper & äntligen är vi igång! I Måndags startade vi vår MAMATASTIC som ligger Oss väldigt varmt om hjärtat just för att det var så min & Paulas träningsresa tillsammans började. Paula ringde mig en dag när Leonore bara var några veckor gammal & berättade att hon vill komma igång med träningen så fort hon fått klartecken från barnmorska. Sagt & gjort

För mig var det självklart att börja träna i rätt ende för att hennes kropp skulle kunna bli så stark som möjligt & för att slutligen nå Paulas mål som var att springa milen. Det var väldigt intressant att jobba med henne då hon aldrig hade jobbat med bäckenbotten & så mycket knipövningar & småmuskler förut. Hon var van med fart & styrka så det blev både en utmaning för mig som tränare att ge henne så mycket kunskap som möjligt men också för henne för att stoppa sig själv & skynda långsamt. Och det är precis det vi baserar vår minikurs med våra mammor på. Hur vi gick tillväga för att Paula tillslut skulle nå sitt mål med en frisk & stark kropp!

 

Bilderna är tagna av talangfulla www.sandrarogers.se/

 

Våra samarbetspartners från STRONGER kittar våra mammor med snygg träningsoutfit. Och såklart väntar härligt snack efter passet där vi fått stöd från moremusli & foodspring .


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar