Okategorierat

Hur klarar man dessa mörka månader?

Förutom det att man ska fortsätta leva hälsosamt & verkligen hålla rutin i träningen så finns det ju lite andra knep man kan ta till med för att inte helt bottna i detta trista mörka vinterland. Det är verkligen inte många månader kvar tills mornarna är ljusa & kroppen ska kika fram från alla vinterkläder & då kan det vara härligt att man tagit hand om både hud & kropp. Ni känner säkert igen att man känner sig blek, glåmig & trött i huden efter så många månader i vinter.

Här kommer iaf  mina tips för vad man kan satsa på för att unna sig lite lyster & lyfta en när dagarna är mörka & kalla.

♥ Kom ut oavsett väder. Ta på dig kläder & dra ut i skogen. Det är så underbart att komma hem & mysa under filten till en kopp te & en härlig film efter.

Ta dig en spraytan, finns inget härligare än att lura sig själv att man är solbränd när man vaknar en iskall morgon i februari. En av mina favoriter är salong MissFancy

Hälsa på Anna på skönhetssalongen Formedico. Ni som följt mina instastorys har säkert sätt att jag varit där & fått en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel med andra ord. Den heter Dermaceutic Milk peel & huden blir verkligen shiny & fräsch efter. Med koden “PISCHA” får ni 20% på ALLA behandlingar hos henne. Och det finns massa härligt att välja mellan.

Köp en bok, tappa upp skönt varmt bad med doftande produkter & ljus. Skapa en härlig känsla med musik som du mår bra av. Koppla av & njut av din egentid!

Gå en kurs i något som intresserar dig! Ska du kanske på en härlig resa i sommar & vill föreviga den med förtrollande bilder så finns det massor av fotokurser att gå. Eller boka upp en matlagningskurs med vänner!

Önskar du dig en riktigt lyxig ansiktsbehandling där du blir behandlad som en drottning eller kung? Då ska du till Emelinda på Emelindas Skönhetsvård. Ta behandlingen på 90 min där du både går därifrån med en hud som kommer att tacka dig men också totalt avkopplad. Magisk behandling!

♥ Boka in en spontan tid hos frisören. tex Creative Heads som har tvätt & fön behandlingar på vardagar för reducerat pris. Kanske ett glas bubbel till det?

 Checka in på ett mysigt hotell & unna dig allt ifrån spa, till härlig middag med goda drinkar & njut av en härlig sovmorgon med serverad frukost på morgonen. En lite getaway över helgen. Själv är jag väldigt sugen på Steam Hotel eller kanske Nynäs Havsbad, någon som varit där eller har något annat härligt getaway man inte får missa?

 

 

Bilden är tagen hos Emelinda under en av hennes underbara behandlingar på mig.


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Clara
  5 februari, 2018 at 19:38

  Åh, så bra tips! Är sugen på en matlagningskurs nu, och tror nog min kille är intresserad han med, åtminstone av att jag ska gå den haha!

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   6 februari, 2018 at 08:04

   Haha, tycker du ska dra med honom så att ni kan få ett gemensamt intresse! Mat är kul ju! Kram!

  Lämna en kommentar