BLOGGMENY
Okategorierat

NORVALLA TRAINING & WELLNESS EVENT – FINLAND AVKLARAT!

Vilken underbar helg jag har haft här i Finland. Det var mitt första “utländska” event jag fick komma till & nu har jag fått mer smak! Det är väldigt kul att kunna komma med något som kan uppskattas utanför vår Wörkoutcirkel. Jag kommer att lägga upp hela passet som jag körde på eventet i veckan så att ni kan testa med någon vän, partner eller kanske haffa tag i någon ni velat träningsdejta ett bra tag…ni vet ju att Alla hjärtans dag närmar sig så passet kan bli ett perfekt Alla Hjärtans dag pass!

Måste verkligen säga att jag sällan blivit så fint bemött som här. Från att jag blev upplockad från flygplatsen till att jag checkade ut från anläggningen där jag både bodde & jobbade på eventet. Verkligen topnotch människor som jobbar med Norrvalla event & de som pluggar & arbetar med Folkhälsa utbildningar. Det är skönt att byta miljö från stressiga Stockholm där man alltid måste armbåga sig fram. Och där man faktiskt inte alltid blir behandlad korrekt för de arbete man faktiskt lägger ner. Det har varit så ödmjukt, genuint & glatt hela helgen! Jag märkte även att det fanns en sådan fin sammanhållning med alla som jobbade & pluggade tillsammans vilket jag verkligen uppskattade att se. För att inte nämna alla fantastiska deltagare. Det är såklart ett hästjobb att styra upp ett sådant event med alla instruktörer, biljetter ska säljas & allt annat som ska klaffa men inget spelar ju någon roll om ingen vill komma!

Jag hade så många som kom & lyssnade på min föreläsning & joinade mitt pass där de fick kliva ur sina comfortzones rejält och de skratten som jag hörde under träningen kommer jag att bära med mig LÄNGE!

Det var precis det jag ville förmedla…GLÄDJE I TRÄNING! ♥

Annons

Lämna en kommentar