Okategorierat

#WÖRKOUTGOESAFRICA

Igår kom gänget som har varit så efterlängtade av mig. Dagarna som själv har varit välbehövda & det känns som att jag varit här otroligt mycket längre än bara några dagar. Vissa säger att Kapstaden “does that to you” medan jag själv kanske tänker att man som ensam resenär hinner göra mycket mer saker än när man är flera. Man tar besluten själv om vad & när man ska göra saker vilket i mitt fall leder till att jag får jäkligt mycket gjort. Men nu är mina WörkOuters här iaf. En del tränar för mig vanligtvis & sen har vi några nya ansikten med på resan. Det känns superkul för mig som tränare att grupperna kan bli blandade på detta sätt. Nya bekantskaper både för mig men också för alla deltagare. Det är det fina med sådana här resor.

Men gårdagen då, de hann knappt landa innan jag drog iväg de på ett lättare träningspass nere vid strandpromenaden. De var väldigt trötta efter den långa resan men det bästa är att röra kroppen och komma igång med blodcirkulationen efter allt flygsittande. Så det blev ett lattjo pass med bodyweight övningar, lite löpning & självklart massa lek. Några svettdroppar senare & skrubbsår (såklart obligatoriskt på träningsresa) så begav vi oss till hotellet för vår 90 sekunder dusch. Japp det är inte ett militäriskt drag från min sida som sadistisk coach utan Kapstaden har stora problem med sitt vatten & man behöver avvara så mycket som möjligt & inte slösa på det i onödan. Så 90 sekunder it is. Vilket är perfekt då det går snabbt att göra sig i ordning & ingen behöver vänta på någon skönduschare.

Som avslut på den första dagen blev det gemensam middag & sedan stod ögonen i kors på alla så det blev bingen tidigt.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar