Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Ja juste, det var ju en liten hemlighet jag burit på…

Äntligen Äntligen får jag släppa den hemlighet som jag burit på så länge. Min mun har varit förseglad i flera månader nu men äntligen närmar sig premiären av BIGGEST LOSER 2018 och gissa vem deras nya tränare är?!

Japp, ITS ME!!!

Det känns fortfarande helt overkligt att jag gjort denna resa tillsammans med så fantastiska människor som vill förändra sina liv. Det har svettats, gråtits, bråkats…och jag tillsammans med min co-coach Micke har varit vid dessa människor sida vid sida hela vägen. Det var det kanske tuffaste uppdraget jag gjort i träningsväg men också ett av de roligaste. Jag har delat med mig av kunskap lika mycket som jag har lärt mig nya saker. Jag utvecklades något enormt. Och det var en riktig ögonöppnare att få kliva ur min skyddade “träningsmiljö” med motiverade personer som älskar att träna till att möta personer med stor matproblematik med inte alls så stor motivation till träning MEN en otroligt stark längtan efter en förändring i deras liv. För vissa är det på liv eller död.

Självklart kommer jag att skriva mer om min roll som tränare i Biggest & bloggen kommer att uppdateras flitigt under programmets gång men just nu ville jag bara släppa bomben.

Här är ER nya tränare på BIGGEST LOSER 2018.


Annons
[adl-post-slider id='33828']

5 kommentarer

  1. Dette er så kult Picha, grattis så mye!! Du kommer til å rocke dette, heldige de som får deg til trener! Jeg håper det går å følge programmet her i Norge når det kommer, vet du hvilken kanal og når det starter å sendes?

  2. Åååå så glad jag blir, nu ska jag sitta klistrat framför TVn!
    Så imponerad av dig!

    KRAM SUSY

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.