Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

WÖRKOUT – THIS IS US!

Den här videon skapade vi för att visa vad #WÖRKOUT står för. Många av ”mina” tjejer hade aldrig boxats förut eller varit i närheten av en skivstång innan vi öppnade studion. Jag har de gångna månaderna sedan öppning fått nervösa meddelanden och hört många tvek om de ska våga sig på ett av gruppassen. Vissa hade aldrig ens varit på ett gym. Någon skämdes när de stod på gymmet så de gick dit när det nästan var tomt. Tankar om att ”alla är ju så vältränade jämfört med mig…” . Dessa tankar & rädslor kring att våga börja träna är inget som hör till ovanligheten. Kanske är det därför man aldrig kommer igång. Ursäkterna ursäktar varandra & helt plötsligt står man där flera månader senare & ingenting har hänt eller gjorts. Och det enda som hindrat än är rädslan för att inte räcka till eller för att man ska jämföras med någon annan som är “mycket starkare” eller “mer vältränad”. Sanningen är ju den, och det vet egentligen alla…att ingen vaknar en morgon med 80 abs på magen & en kondition som Gunde Svan för att det bara är så. Det är hårt arbete, rutiner & disciplin som tar en dit. Flera av tjejerna som tränar hos oss var helt nya på träning & har under de 8 månader som vi haft öppet utvecklats något enormt, varför? JO FÖR ATT DE KAN! Precis som du.

 

Alla dessa tjejer som tränar hos oss har alla börjat någonstans. Alla har varit nybörjare och kämpat med sina svagheter. Skräckhistorierna om galna dieter och ätstörningar har avlöst varann. Vilket jag & min kollega Kalle har tagit på stort allvar & haft många & långa samtal om hur viktig kosten är. Att våga äta för att orka träna. Framför allt om man vill se resultat i tyngre vikter eller bättre kondition. Orkar du inte träna så orkar du inte bli bättre på det du gör. Det är därför vi på WÖRKOUT ville släppa denna video och förmedla känslan av vad vi anser att hälsa handlar om.
Det är starka kroppar som orkar träna och utvecklas. Ett mindset som handlar om hållbar träning. Träning som ger lycka, glädje & till och med vänskap. Håller ni med om vad vi står för får ni gärna dela videon och glöm inte att visa oss vad ni gör på träningen genom att använda hashtaggen #WÖRKOUT så vi kan heja på er. #WÖRKOUT finns överallt. Inte bara hos oss på studion. Låt oss tillsammans sprida en hälsosammare träningsvärld!

Hoppas att ni gillar videon.
Kram från coach P –

 

Stort tack till Sebastian “Basse” som hjälpte Oss med videon. Ni hittar honom på @turbobulten alternativt kan ni subscribe på hans videos på youtube.

Och ännu ett TACK till Winterviken & Ingela som tillät Oss att låna era helt fantastiska lokaler! Wow alltså vilket ställe! 

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.