Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Känner du någon som vill söka till BIGGEST LOSER?

Nu är det dags att söka till nästa säsong av BIGGEST LOSER. Är det du eller någon i din närhet som behöver bryta alla mönster, låsa ute livet utanför för att bara fokusera på sig själv & gå ner i vikt?

Då ska den eller de personerna söka till BIGGEST LOSER. Det blir en resa man inte ångrar! ♥

sök  >>HÄR<< sök

 

6 kommentarer

  1. Hej
    Min man är 42 år och vägar 144 kg och han önskar att han går ner i vikt
    Väldigt tacksam om ni kan kontakta mig

    1. Hej Fatma! Anmälan för Biggest Loser är stängd just nu men jag tycker att ni ska kontakta närmaste läkare för att få hjälp med hur ni ska gå vidare. Kost är kärnan till att han ska kunna gå ner i vikt. Men gör en ordentlig läkarkontroll först. Med vänlig hälsning, Pischa

  2. Hej jag väger 200kilo och heter Maria köpte mig en våg idag har inte känt mig så stor men när man det senare tiden sätt bilder på mig och bekanta som jag ansett sig stora och att jag sen tyckt nemen så stor är inte jag så jag var bara tvungen att köpa mig en våg nu måste jag ta tag i livet är bara 28år och jag har så mycket att leva för jag vill inte DÖ snälla hjälp mig hjälpa mig själv måste det här jag älskar mitt liv tack om jag får komma med mvh Maria Lidén

    1. Hej Maria! Anmälan för Biggest är dessvärre stängd men du ska inte ge upp för det. Ta hjälp av någon i din närhet eller gå själv till närmsta läkare för att få hjälp så fort som möjligt. Du kommer inte att dö om du bestämmer dig för att ta tag i detta. Du har en tuff resa framför dig men med rätt redskap & vilja så kommer du att klara det. Med vänlig hälsning, Pischa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons