Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Livet på en träningsresa!

 

Vilket underbart gäng som är här! Trots lite otur med vädret första dagen då vi tränade på stranden och regnet bokstavligen piskade oss i ansiktet & vi sprang tillbaka till hotellet för varmdusch så är det inte en endaste person som verkar besviken. Förhoppningsvis lämnar vi de mörka molnen bakom Oss nu för från och med lunchtid igår så kikade solen fram & eftermiddagspasset blev alldeles underbart. Lite beroende på vart resorna bär av lägger jag fokus på olika saker. Just denna resa samordnar jag med GoActive som ni vet & vi bestämde att den skulle funka för alla, oavsett bakgrund till träning. Fokus är boost & inspiration. Lek & enkel träning som funkar för alla åldrar. Vi jobbar med enbart kroppsvikten eller varandras kroppsvikt. Högintensiva pass kommer att varvas med kroppskontroll & mobilitet med ett undantag på Onsdag då vi ska besöka Palmas största crossfitbox där jag kommer att hålla i ett pass med lite lyft av skrot. Vi äter Oss mätta på buffén på hotellet & solar fram musklerna vid poolen. Många av de som följt med på denna resa har rest själva & jag tycker att det borde lyftas. Jag vet att många av er som läser detta velat följa med på en resa men inte fått med er en kompis vilket kanske gjort att ni valt att inte följa med. Att resa själv är verkligen fantastiskt på många sätt. Och på en träningsresa är man aldrig ensam. Man lär känna nya vänner. Som för mig & Annica till exempel, hon följde med ensam på min första träningsresa som jag anordnade. Då kände vi inte varann & idag är hon en av mina närmsta vänner. Tveka aldrig på något för att modet inte finns där, du missar många fina saker i livet som kan leda till fantastiska fördelar för dig ♥

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons