Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

BRUCE DAY – EN DAG FYLLD AV KÄRLEK TILL TRÄNING

I förra veckan var det BRUCE DAY i kungsträdgården. För er som inte vet vilka BRUCE är så är det gänget bakom appen där man har ett medlemskap men tillgång till över 100 olika studios i Stockholmsområdet. Vi på WörkOut är en av deras samarbetspartners & ville såklart vara med på ett hörn på denna fantastiska dag fylld av träning. Jag samlade min trupp av WörkOuters & vi ställde upp vår monter tillsammans med massvis av andra studios, coacher &  träningsverksamheter. Just denna dag väntade vi regn men precis som vi entrade Kungsan så började solen skina & det blev verkligen en fantastisk eftermiddag. Superkul att så många kom fram & pratade med Oss på WörkOut & vågade sig på att testa ett pass med Oss. Jag kände direkt att detta måste vi göra om! ♥

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons