Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

JBL RESA TILL ÖSTERRIKE

I samarbete med JBL - by Harman

För en tid sedan fick jag den fina inbjudan att följa med JBL till Österrike för att vara med på Surf World Cup Austria. Så om ni minns att jag var där så var alltså detta anledning. Under helgen som vi var där hängde vi på området för tävlingen med JBL som introducerade Oss till deras företag med historia & deras produkter som de har på marknaden. Personligen är jag väldigt försiktigt med samarbeten om jag inte känner att det känns 100% rätt & att det är en produkt jag kan stå bakom & verkligen vill dela med mig av till er. Och jag kan gladeligen säga att detta är ett märke jag står bakom till max. Innan denna resa hade jag redan både hörlurar & bärbar  högtalare från JBL som jag är väldigt nöjd med. Från början startade företaget upp med att skapa bra ljud för studio vilket de har velat behålla känslan av när det skapar lurar & högtalare för Oss vanliga konsumenter men ändå behålla ett bra pris. Och det tycker jag verkligen att det har lyckats med. Jag valde att invänta med detta inlägg för att jag ville känna mig helt övertygad om vad jag skulle säga till er om en av de nyaste produkterna de precis släppt som vi fick premiärtesta där i Österrike & det är….*trumvirvel* …JBL indurance DIVE . 

 

Kolla så fina “goodiebags” som vi fick våra hörlurar i.

För mig passar dessa hörlurar helt utmärkt! De sitter perfekt vilket för mig betyder att de inte skaver i öronen trots längre löpturer, ljudet är kanon, den har touchfunktion OCH kanske det bästa av allt för er som sysslar med swimrun träning, de är vattentäta! Så när det kommer till att ha ett par lurar man ska ha när man sportar är detta absolut det bästa alternativet på marknaden just nu enligt mig iaf. Om man vill lämna telefonen hemma kan man ladda upp en mp3 spellista så är det bara du & lurarna med massa bra musik som är ute i det fria eller på gymmet.

Om ni bestämmer er för att testa de får ni gärna höra av er med vad ni tycker 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons