Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Varför älskar jag att träna på min semester?!

Men va ere för jävla stress att gå upp på morgonen & träna?! Ingen stress alls faktiskt. Jag lägger mig stadigt om kvällarna, trött efter aktivitet, sol & bad. Jag kliver mer än gärna upp om mornarna & tar mig ut på en löptur för att se hela staden vakna till liv. Innan butiker öppnar, bilar börjar skynda till jobb & människor börjar prata vilt med varann i alla gatuhörn. Då vill jag vara där & uppleva solens första strålar. Det är en stund för mig själv & mina tankar innan jag ska vara social hela dagen & ta in alla intryck från alla de fantastiska platser jag får besöka här i Italien där vi befinner Oss just nu.

Träning på semestern är för mig en lyx! Sedan jag startade mitt eget företag har jag ofta prioriterat bort mig själv & hittat luckor i min kalender för att jag ska hinna göra det jag behöver, träna. Under mina år som vuxen människa har jag lärt känna mig själv så pass bra att jag vet vad jag bör undvika & vad jag bör förgylla mitt liv med mer. För vissa betyder semester att ligga vid poolen & ta det lugnt hela dagarna, för andra betyder semester att packa väskan & dra bortom internets gränser & stänga av omvärlden helt. För mig innebär det att jag får mer tid för det jag behöver & vill göra. Min kropp mår bra av motion för att jag har vant den till det. Jag slappnar av på ett helt annat sätt & blir tillfreds inombords. Eftersom jag ofta vaknar tidigare än min respektive så har jag alltid den där lilla stunden på morgonen för att just njuta av min ensamhet & upptäcka staden vi befinner Oss i genom löpning eller kanske lära känna lite nytt folk på någon crossfitbox eller annat. Ingen styr över hur du ska bete dig din semester. Du gör va tusan du vill, när du vill & hur ofta du vill. Om vi bara kan tänka så & unna varandra ledigehten & det fria valet att göra vad man vill så tror jag att världen kan bli lite ljusare ♥

1 kommentar

  1. Kul och intressant inlägg!
    Jag har funderat mycket på vad man ska göra på semestern och kommit fram till att det bästa är att försöka lyssna inåt och ännu efter vad man vill och orkar göra. Finns så mycket hets att man ska unna med så mycket på semestern och jag tror det kan göra så att man inte återvänder till jobbet pigg och fräsch.

    Du är en stor inspirationskälla och jag upptäckte dig i samband med biggest loser.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons