Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

SKIN & TONIC – MAGISK HUD!

reklam SKIN&TONIC

Okej vänner, jag är tillbaka på bloggen. Puew, ni kan andas ut! Skämt åsido men bloggen fick ligga på hyllan då jag insåg att jag helt enkelt hade för mycket på mitt bord. Men SOM jag saknat att skriva.

Just i detta “premiärinlägg” vill jag hylla en behandling jag påbörjade för några veckor sedan hos SKIN&TONIC. Vi ska nämligen prata om detta magiska ting called Microneedling.

Efter många om och men bestämde jag mig för att testa! Med lite övertygelse från en vän som starkt rekommenderade behandlingen. Jag var lite tveksam för att jag hört så himla olika saker & sedan gillar jag inte att göra saker som gör ont i mitt ansikte. Men med en hud som utsatts för mycket sol & olika väderförhållande & med en bakgrund med acne kände jag att jag ville testa. Till vardags är jag noga med vilka produkter jag använder & jag besöker min hudterapeut ungefär var 8-9 vecka för en redig rengöring. Och trots att detta hjälpt mig enormt & håller min hud lugn så känner jag att mina porer är stora & mina ärr från acnen är hemska. Liksom vem vill inte ha dockhud? Någonstans har jag ju släppt den fantasin och inser att jag får kolla på min vän Annicas hud & drömma mig bort. Men jag har ändå förstått att det finns saker att göra OCH nu undrar jag…varför har jag inte testat detta förut?!

Mitt besök hos Sara på SKIN&TONIC var över förväntan med resultat!

För det första gjorde behandlingen absolut INTE ont & hon var väldigt informativ om allt hon gjorde & när hon skulle göra nästa steg i proceduren. Jag kände mig genast renare i ansiktet efter & jag var något röd men inte alls jättefarligt även om vi gick lite hårdare på mig som jag förstod det. Dagen efter såg jag solBRÄND ut men ändå ok då jag hade GLOW som en discokula. Efter dryga veckan gjorde jag ett återbesök & nu kan man verkligen se skillnad från första gången! Vissa linjer i ansiktet har blivit mindre eller försvunnit & porer & ärr har minskat betydligt! Min hud har dessutom blivit fräschare & folk omkring mig har reagerat på att jag sett mer levande ut i huden, vilket är mer än tacksamt denna mörka vinterperiod!

Med andra ord… min behandling hos Sara på SKIN&TONIC får 5 av 5 ansiktsmasker!

Jag kör på erbjudandet med 4 behandlingar men betala för 3.

Och kanske ska någon snällis få ett sådant paket av mig i julklapp också! Gå gärna in & kika på salongens hemsida för att läsa mer om behandlingen.

 

Vi snackar om att alla dessa saker kan förbättras…

Hudföryngring/uppstramning

Fina linjer & rynkor

Stora porer

Bromsar talgproduktion

Akneärr

Pigmenteringar

Ärr

Hudbristningar

 

Och imorgon är det dags för mitt tredje besök & det ska bli så spännande att se vilka resultat jag får denna gång

 

FÖRE

(Observera linjer/porer etc.)

 

UNDER BEHANDLING

 

EFTER

(inte flawless men på god väg!)

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons