Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Du är så duktig!

Äntligen har jag haft lite tid över till att stanna upp, andas & reflektera över vad i helvete jag faktiskt åstadkommit. Jag tror att det är lätt hänt när man är en driven person att bara fortsätta tuta på. Att hela tiden åstadkomma saker man inte trodde var möjligt & att nå sina mål är en självklarhet. Det är inte något jag över en sekund funderar på längre, OM jag klarar saker utan NÄR & HUR. Men i dagarna har jag haft stunder där jag fått chansen att stanna upp & kolla mig bakom axeln. Mina WörkOuters som dagligen besöker vårt center påminner mig alltid om vart vi befann oss de allra första träningspassen med mig. Jag ser deras utveckling & vart de startade någonstans i sin resa, vilka personer de blivit med hjälp av träningen & mitt företag WörkOut.

Jag blir stolt! Stolt över mig själv att jag orkat & varit uthållig. Att jag insett mina brister vid rätt tid & varit ödmjuk till att det finns gränser för hur mycket en kan klara på egen hand.

Så idag efter ett givande samtal med min kollega sedan 1,5 år tillbaka pratade vi igenom hur utvecklingskurvan har sett ut. Och det är helt fantastiskt att se hur vi två helt olika människor med helt olika kvalitéer och bakgrunder har under dessa månader blivit så sammansvetsade & öppnat upp vårt andra place på så kort tid. Och tro mig, det har funnits stunder där vi clinchat, tyckt väldigt olika, hanterat saker på helt olika sätt MEN vi är 100% enade när det handlar om WÖRKOUT´s bästa & våra kunder vilket hela tiden har drivit oss framåt även om vägen dit har varit en rocky road.

Många gånger när jag träffar folk får jag ofta höra “Hur duktig jag är…” Absolut. Visst är jag det men det har krävt enormt mycket mer än att jag är duktig. När det handlar om att nå sina mål måste du vara uthållig. Du får inte vika dig oavsett hur tuffa perioder det än handlar om. Vad som än händer i ditt privatliv får det inte påverka ditt fokus. Det är livets prövningar & det är det som kommer att skilja dig från mängden om du kommer lyckas eller inte. Låter du dig ätas upp av det som händer omkring dig kommer resan mot ditt mål bara att bli längre & längre bort då besvikelsen av ditt “misslyckande” kommer sänka ditt självförtroende i att du faktiskt kan nå dit du vill. Ett mål är inte bara ett mål. Det är en resa i ditt inre där du på vägen dit kommer att lära dig enormt mycket om dig själv. För mig har den resan betytt mycket i min personliga utveckling. Framför allt för att jag lärt mig så otroligt mycket om mina olika sidor. Vad jag behöver jobba mer på & vad jag är stark i. Jag har lärt mig att om jag vill nå dit jag vill måste jag bli medveten om vad som kommer att krävas från mig & vilka saker jag behöver offra längs vägen. Ärligheten mot mig själv är därför otroligt viktig eftersom jag många gånger har fått väga om tiden & kraften jag har att lägga på mitt mål kommer att vara realistisk till det jag faktiskt har möjlighet till. Jag har inte tid att hitta på ursäkter eller bedriva saker som tar energi från mig, då kommer jag aldrig att komma fram.

Det här tänket har tagit otroligt lång tid för mig att acceptera & leva efter eftersom jag är en person som vill vara snäll & säga ja till allt. Kan jag inte det har jag tidigare haft ångest & känt mig dum. Tills jag insåg & vägde problemet med mitt mål. Vad väger mer? Och jag gjorde mina val därefter. Jag har förlorat en del längs vägen men vunnit ännu mer. Och när det kommer till relationer med vänner, familj & partner så har jag de allra bästa vid mina sida idag. De som velat höra hur jag tänker & stöttat mina beslut finns för alltid under mina vingar. Och det är så jag ser det. Simple as that, eller?

 

“Igår smidde jag tusentals planer, idag gjorde jag precis som vanligt”

2 kommentarer

 1. Du är en sann inspiration ⭐️??

  Det Du åstadkommit och åstadkommer ger mig driv att fortsätta framåt.

  Så fantastisk häftigt att få kliva in på centret igår och känna den positiva energin som finns hos Wörkout!

  Jag är stolt över att få kalla Dig min vän ❤️

  Kram Helena

  1. Fina älskade Helena! Tack från botten av hjärtat att du stöttar & peppar mig som du gör. Det är unikt & med din drivkraft kan du komma precis hur långt du vill <3 Jag finns vid din sida när du behöver! KRAM

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons