Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

ÅRETS GRUPPINSTRUKTÖR 2018 !!!!!!!

Nu sitter jag här i mitt kök & fulgråter till alla fantastiska meddelanden & samtal jag fått/får från alla sedan igår kväll. Alltså vart börjar man? Jag känner att det enda rätta är att jag skriver från hjärtat & låter tangenterna bara gå under mina fingrar.

Det finns nog inget år som jag “behövt” det här priset mer. Detta år har varit turbulent & slitsamt på många sätt. Jag har jobbat från morgon till kväll i princip varje dag på ett eller annat sätt. Jag har tillsammans med min kollega öppnat upp två gym på loppet av 1år & det har varit ett schema fullsmetat av pt kunder, inspelning av Biggest Looser, bokskrivning, events & gruppträningar samtidigt som vi typ renoverat i TUSEN år. Lagom till att WörkOut the Studio började kännas klar satte vi igång projekt två vilket är vårt fina WörkOut the Center som öppnade 1 november. Allt detta är ju något jag jobbat & strävat efter. Jag har varit fullt medveten om att det kommer att krävas enormt mycket uppoffring & att jag får finna mig i det. Jag älskar det jag gör & de långa timmarna av arbete är inga problem för mig då jag vet att i slutändan somnar jag med ett stort leende om läpparna. Vilket jag gör varje kväll. Jag är tacksam! Tacksam för att jag har så fantastiska människor omkring mig, fantastiska kollegor som vi kunnat anställa & jobba med sida vid sida, mina vänner som alltid finns & stöttar, Biggest Loser gänget, våra underbara medlemmar på WörkOut & alla Ni som dagligen följer mig via mina sociala medier & skickar pepp & stöttning.

Detta år har verkligen inneburit så mycket glädje men också enormt mycket sorg & tyngd för mig. Jag förlorade min morbror för nästan exakt ett år  & min pappas hastiga bortgång i början på detta år. Jag gick igenom sorg som jag aldrig känt förut. Jag har känt mig lycklig samtidigt som det har gjort så otroligt ont. Jag har skrattat & gråtit. Känt mig stor & samtidigt så liten. Känt mig fylld samtidigt som jag känt mig tom. Och till råga på det kom käftsmäll efter käftsmäll på det privata planet. Och igår blev jag påmind om hur jag har klarat detta år med förståndet & hälsan i behåll, det finns SÅ mycket kärlek & omtanke omkring mig. Och det är precis det som gett mig all den styrka jag behövt för att ta mig igenom det här året.

Så tack till alla er som röstat & trott på mig. Det här priset betyder MER än ni förstår. Och ni har mitt ord på att jag ska fortsätta den här resan med huvudet högt & ryggen rak. Har jag inte blivit nedslagen ännu så blir det svårt att få en fullträff nu. Jag känner mig starkare än någonsin.

TACK FRÅN BOTTEN AV MITT HJÄRTA!

 

2 kommentarer

  1. Vad härligt. Du är värd detta. Blir så glad för din skull. Beklagar sorgen. Min pappa har också gått bort. Stor kram.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons