Fräsch lunch.
Min mat kommer dessa nämsta dagar bestå av allt näringsrikt min kropp kan suga åt sig.
Såklart fyllt av vitlök & citron.
Idag gjorde jag torsk i ugn med broccolikorn & bönsallad.
Recept broccoli “cous cous”:
Skär ner broccolin i mindre bitar.
Kasta ner den i mixern & gasa på.
Jag fick stänga av och sätta på och röra om lite då & då.
Tillsätt gärna lite linfrö olja & citron efter smak.
Man vill fortfarande behålla det lite hårdare, så tillsätt inte för mycket så det blir för mjukt.
Sedan är det liksom klart.
Häll över i en skål & salta efter smak 😉
Recept Bönsallad:
Valfria bönor.
Jag tog kikärtor & kidnebönor, sköljde dom i vatten.
Tillsatte krossad vitlök & citron, lite salt & voila!
Blir det för mycket vätska kan du häla ut den efter att du blandat runt.