Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Shopping från gymgrossisten.

Minns ni att jag för en tid sedan nämnde att jag letade efter en bra produkt med aminosyror? Nu har jag kikat mig runt & frågat folk i min omgivning, då jag är väldigt känslig mot en hel del grejjer som ligger ute på marknaden. Att folk dricker energidrycker fulla med tiotals koppar kaffe, koffeinmässigt sätt innan gymmet skrämmer mig. Ät mat & sov ordentligt vill jag bara säga istället för att fylla kropparna med massa falsk energi!

Som jag många gånger nämnt tidigare så är det så otroligt viktigt att få en god rutin på träningen, äta bra & på rutin, hitta balansen & sedan se vad man saknar. Detta har jag nu gjort & jag känner att jag behövt lite hjälp med återhämtning av mina muskler. När man tycker om att träna hårt, ofta & mycket behöver faktiskt kroppen en liten skjuts på vägen så nu har jag äntligen hittat en produkt som känns helt rätt för mitt projekt. Självklart med ett grymt namn! 🙂

Let me introduce…*trumvirvel*…

6576-01-12r_1

Den innehåller precis de näringsämnen kroppen behöver efter hård träning för att återhämta sig på bästa och snabbast möjliga sätt! Så det ska bli riktigt spännande att testa denna & det känns verkligen helt rätt efter att ha varit så emot att äntligen hittat en produkt som känns gedigen.

Så för er som undrar lite om aminosyror, tillskott av aminosyror används främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskelbyggnad och för att hindra muskelnedbrytning. Aminosyror medverkar till reparationen av all mänsklig vävnad så ett tillskott av aminosyror kan med fördel användas av alla idrottare! Aminosyror är dessutom snabbare än hela protein för kroppen att bryta ner vilket betyder att din återhämtning påskyndas bättre med intag av dessa.

De är nödvändiga för att kroppen ska fungera ordentligt, aminosyror är kroppens byggstenar i proteiner och hjälper även till med ämnesomsättningen.

Och när jag ändå var i farten passade jag på att klicka hem dessa kompisar.

SETCHAINED9_1

Kändes som att den va en given produkt för mig som är mycket i farten & ibland stressar liiite för mycket. Produkten innehåller zink & magnesium. Magnesium kan hjälpa att motverka trötthet & zink är viktig för immunförsvaret & ämnesomsättningen. 

 

Nu väntar jag spänt på produkterna så jag kan börja testa mig fram 😉 Om ni blev sugna på att läsa mer eller klicka hem något ni med så klicka på bilderna så kommer ni till gymgrossisten. Blev riktigt bra pris på allt! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons