Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vilken underbar start på veckan! 

Innan helgen bestämde jag mig för att vara med i en tävling med BoConcept Store där man kunde vinna #enkvällibutiken , alltså du har chansen att göra en kväll precis som du önskar dig 😉 Och eftersom jag inte hunnit planera något särskilt till min födelsedag förutom middag med familjen så passade jag på att vara med i tävlingen OCH kammar hem vinsten med hjälp av alla som lajkade min bild för tävlingen på instagram! Så STORT SUPERENORMT TACK till Er fina varelser som tar Er tiden. Jag vet att många bara scrollar vidare eller inte ens orkar bry sig om att lajka bilder osv MEN ni som INTE gjorde det förtjänar verkligen en STOOOOR glass med xtra allt!!!! 😉

Och inte nog med det ar jag ju med i röstningen om vem som ska bli en av årets nya ambassadörer för kosttillskottet MAXIM SVERIGE, och likaså där var det tack vare ER grymma själar som tog Er tiden & röstade på mig som jag numera är ambassadör för MAXIM.

Jag är över månen tacksam! Och det känns så otroligt varmt i hjärtat att veta att ni stöttar mig & tror på mig. Oavsett om Ni känner mig IRL eller om ni läser bloggen eller följer Insta, TACK TACK TACK!! 

Detta var en otroligt fin start på veckan & ni anar inte hur mycket det behövdes! 

FullSizeRender (4)

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons