Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Ett spontant inhopp.

Den här helgen har bara rusat förbi! Under Lördagen fick jag spontant hoppa in & springa Toughest med min vän Andreas & hans Team. Det saknades en medlem & eftersom han vet att jag sällan bangar på dessa lopp så var det såklart svårt för mig att tacka nej. I år har jag bestämt mig för att endast satsa hundra procent på Tough Viking loppen som hinderbanor och hade därför inte anmält WörkOut till detta lopp. Men som sagt, där kom jag inspringandes 15 min innan start & sen var det bara att köra. Andreas TEAM hade bestämt sig för att springa hela lopet tillsammans & jag blev rätt orolig och tänkte att de skulle få vänta på mig 🙁 Men det var grym spirit i teamet & vi alla var helt olika starka på olika saker. Jag fixade alla hindrena förutom ett näthinder som helt enkelt inte gick då min längd inte direkt var till min fördel, livet som kortväxt :/ Och sen var det rampen, den där jäkla rampen! Som vanligt lagom till slutet av loppet kommer den där rampen man har sådan hatkärlek till. Men efter ett vattenhinder för mycket la mina vader helt & hållet av, jag har aldrig fått sådan kramp som jag fick under detta lopp. Dom brukar vanligtvis krampa men detta var riktigt illa. Klarade mig in i mål men det kändes som att jag hade knivar i benen. Och rampen aa det gick inte att få full speed uppför då vaderna stoppade så detta är ett problem jag ska få bukt på! 

Roligaste av allt på hela banan var rutschkanan på 10.5 m !!!

Det var sån sjuk känsla & man flög som en vante när man åkte av. Hoppas att TV oxå tar in en sådan!

Det där vill jag göra om 😉 

FullSizeRender (11)

IMG_4358

FullSizeRender (12)

2 kommentarer

  1. Hej! Jag drömmer om att nångång springa ett hinderbanelopp, men känner inte i nuläget att jag skulle våga delta i ett. Hur ska man träna till ett sådant lopp? Vad krävs? Jag stryketränar 3 gånger i veckan och kör löpning 2 gånger (1 vanlig, 1 intervall) men känner ändå inte att jag är i form för ett sånt lopp. Har aldrig ens tävlat i något vanligt lopp. Kul om man kunde få se bilder/filmer från banorna och loppen du är med i 🙂
    Min pojkvän ska delta i superiorocr i lidingö 27.6 så jag ska dit och heja på honom, men vågade inte anmäla mig själv, fast jag tycker det skulle vara spännande. Funderar på att vara med nästa år, men känner då att jag behöver träna upp min styrka och kondition.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons