Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

CROSSFITUNIQUE.

Åh så länge sen det var! Det nästan pirrade i magen när jag körde upp mot garaget där en av mina absoluta favorit träningsplatser håller till, nämligen Crossfitunique. När både flytt, jobb & annat ställt sig i vägen så har jag inte kunnat ta mig tiden för att åka ut till lugna Tyresö och boxen med pumpande positiv energi! 

Igår var det Söndag vilket innebär TEAM WOD, och till de som varit på en sådan på denna box vet att det blir High Chaparall, alltid något riktigt galet svettigt som står på schemat 🙂 Passen är alltid GRATIS då det är ett prova på pass så ta chansen att ta dig ut, man lägger ribban själv hur hårt man vill köra. 

Men jag var beredd att satsa alla korten & jisses vad jag saknat att känna den där känslan! 

Det var ett sjukt roligt pass & nu hoppas jag att hinna ut på fler pass i sommar.

Cristian & Nicklas var båda där idag & det var så himla kul att se dom, det var liksom dom som introducerade mig till crossfitvärlden & det kunde inte funnits några bättre människor för det.

 

Passet hade en timecap på 12 min. Vi skulle alltså två&två hinna “uppgifterna” nedan, när tiden var ute skulle vi under 3 min hinna så många varv av 5burpees & 5situps tillsammans som möjligt. En vilar en jobbar under hela passet förutom löpningen, den gjorde vi tillsammans 😉

IMG_1424

 

Här apar jag & Nicklas oss efter passet, båda ville fotas från sin bästa sida…det vill säga HÖGER biceps haha.

IMG_1434

 

Cristian tar i vanlig ordning en selfie 🙂

IMG_1426

 

Jag kan också bli sådär söt

FullSizeRender (2)

 

Och så ett hopp på det…

FullSizeRender (3)

1 kommentar

  1. Snygga bilder ;D Hur lyckas man behålla muskler och formerna utan att bli pinnsmal när man löper så mycket som du? Jag skulle vilja höja min kondis men är lite rädd att köra konditionsträning för mycket, så att musklerna och kurvorna försvinner 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons