Kvällens din-din , YUMMY!!
Slutade lite tidigare än vanligt ikväll så börnade hem med bilen & lagade lite mat till mig & BF. Nu när jag rest en del har det blivit mycket utemat & i ärlighetens namn så saknar jag min matlagning. Jag vet vad som finns i & sedan älskar jag att pumpa musik & freebäjsa i köket. Härom dagen köpte jag Pauluns rött ris supermix & den blev smaskens till min köttfärs 🙂
Recept på Pischitas köttfärs:
Naturligt (ingen smak) kokosfett att steka i
2 rivna morötter
1 gul lök
1 aubergine
1 zuchini
1 vitlök
Nötfärs
Krossade tomater (Mutti)
Salt , Peppar & Paprika krydda
Börja med att koka upp vatten för Paulus riset. Det tar 20 min så gör det samtidigt som köttfärsen.
Sedan till köttfärsen,
Fräs upp löken, vitlöken & de rivna morötterna. Lägg sedan till köttfärsen & stek tills den fått fin färg. Tillsätt sedan de krossade tomaterna & krydda efter smak. Låt till sist zuchinin & auberginen koka upp de sista minuterna när köttfärsen puttrar på svag värme.
Servera med Pauluns ris & riv gärna lite parmesan över. En fräsch sallad till det & MUMS!
Tillagningstid: 30 min