Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

FINEST AWARDS 2016.

Du är bäst!!!

Precis just DU som läser detta ska veta hur värdefull & bäst du är. Tack vare att DU är här inne på just min blogg & läser och förhoppningsvis inspireras & får tips om träning så är just denna blogg nominerad i Årets FINEST AWARDS . Den här bloggen har formats genom åren som den levt & allting började med mitt lilla bidrag som deltagare i Djungelns drottning för några år sedan. Hur stor betydelse det skulle vara hade jag ingen aning om då. Jag blev tipsad av alla mina vänner som hade bloggar om att jag borde skriva om träning. Jag hade då ingen utbildning som personlig tränare & jobbade i bar. Det kändes långt bort att jag skulle kunna skriva om träning & att någon ens skulle bry sig. Men jag älskade att skriva så steget till att börja skriva var inte stort men det tog tid att verkligen hitta MITT sätt att formulera mig på. Att förmedla det budskapet jag ville få fram för att just DU som sitter & läser ska på ett lätt sätt kunna förstå min filosofi kring träning. Att du ska kunna skratta men också kanske emellanåt läsa texter som kan beröra dig. Jag vill att DU ska förstå din kropp & att vi är olika. Att DU ska acceptera den grymma personen DU är och hitta balans i livet trots att vissa dagar är fulla av stress & att vi pressas av samhället & alla sociala medier. Vissa har följt hela min resa från min första dag på utbildningen på The Academy till utbildad personlig tränare , hur jag sedan tog steget att starta eget & kasta mig ut på marknaden. Jag har aldrig jobbat & slitit så mycket i mitt liv trots mina hundår i restaurangbranschen men jag har heller aldrig haft så kul! Mitt jobb är inte mitt jobb, det är min passion som jag brinner för & delar med mig av till DIG. Utan bloggen kanske inte alla som hittat till WörkOutfamiljen nånsin hade vetat vad tusan WörkOut är?! Att jag dessutom kan göra träningsresor till solen med massa underbara människor som tror på min filosofi & lägger sina träningsdrömmar i mina händer , det är en stor del tack vare just denna blogg.

Just för att DU kan lära känna mig & mitt tänk.

Jag hoppas att VI, du, jag & alla andra som kikar in här kan forma den här bloggen tillsammans mot en sund livsstil med mat gjord på bra råvaror & träning som gör dig frisk & stark. Jag vill verkligen säga TACK!

Tack för att DU ger mig den här chansen att växa med min träningsblogg & jag lyssnar på Er,

Du är viktig & så är din röst <3

Klickar DU på bilden så kommer du till röstningen. Du kan rösta flera gånger fram till den 15 april. Det är stora bloggar jag tävlar mot så det vore riktigt sjukt om man kammade hem det här 😉 Tror Hugo vunnit flera gånger om vilket har varit välförtjänt men kanske dags för en tjej att ta över tronen?

IMG_5161

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons