Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

JULSTÖK PÅ CROSSFITUNIQUE.

Som ni vet är December den där månaden då allt liksom bara kraschar & inte bara att man lever i totalt mörker så hinner man verkligen ingenting, iaf inte jag. Träningen har jag hunnit bäst om jag får träna tidigt, vi snackar 7,30 senast annars har jag fått kastat om i schemat, slängt i mig mat och stressat som en skållad jäkel…men snart är det över. Snart kommer det några dagar av lugn & massa tid för familj & vänner & MAT. Jäklar vad det ska ätas 😉 Men innan dess for jag iväg som ett skott till en plats jag håller varmt om hjärtat och som jag knappt hunnit besöka senaste tiden och så pratar jag såklart om CrossfitUnique. 

Idag var det julstök på schemat & det blev en hel del galenskaper såklart. Hoppa häck, dans runt “granen”, en wod som liksom aldrig tog slut haha men som faktiskt gjorde det & då bjöds det på mat & massa gott hembakat. Helt enkelt svårt att bräcka en hektisk vecka med något annat. Perfekt avslut plus att jag fick med mig en julklapp hem, blev ett frågespel…stackars BF, nu ska det spelas 😉 Han som äääälskar att spela sällskapsspel…men det gör jag iaf! 🙂

Underbar Söndag med underbart gäng, och ni som är sugna på att testa crossfit eller vill komma & köra ett pass eller två, tveka verkligen inte att komma ut till Tyresö & besök Unique. Det låter långt för vissa att ta sig ut men det är verkligen bara en buss från Gullmarsplan raka vägen till mål alternativt med bil, raksträcka. Inga konstigheter liksom.

Älskar ni träning ska ni verkligen inte missa denna plats.

bild 1 (4)

bild 1 (5)

bild 2 (5)

bild 2 (4)

bild 3 (1)

bild 1 (6)

bild 4

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons