Pischas
Hälsa & Fitness
Resor

Urth Cafe.

Nu har vi hittat ännu en liten going om vi fick tips om att besöka innan vi åkte hit nämligen Urth Cafe. Allt är ekologiskt & stor del är rawfood så mycket fräscht och det känner man, stället osar freshfood 😉 Kön var heeeeelt otrolig. Så mycket folk både för takeaway & för att sitta men det var väl värt & de verkade riktigt vana vid trycket för det gick sjukt smidigt att beställa & maten kom fort 😉 Testade en pudding första gången & det var riktigt gott, det är jättemuffinen med mjölken på om ni undrar. Lite mycket för min smak till frukost men absolut gott!

Mmm rekomenderar varmt denna plats 🙂

IMG_4640

IMG_4627

IMG_4628

IMG_4631

IMG_4636

IMG_4635

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.