Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

XTRAPLATSER TILL WÖRKOUT MARBELLA!

Alltså jag kan verkligen inte fatta hur snabbt platserna till WörkOut Marbella gick åt! På drygt 48 timmar var hela resan slutsåld & jag fick flera mail & förfrågningar efter det. Så nu har jag kämpat till mig nåååågra extraplatser till för att ge chansen till fler personer som vill följa med. Och om man undrar hur det kommer se ut på resan kommer jag nu skriva lite hur det kommer att se ut under veckan 😉

Vi kommer att bo på Mikes Gym i rum där både dusch & toalett finns. Dessa rum delar man 4 personer på. Det är riktig kollokänsla & rummen ser ut som mysiga fjällstugor fast i ett såklart mycket varmare klimat.

Vi äter frukost, lunch & middag tillsammans hela veckan. Maten lagas av vår privata kock. Hon lagar fräsch mat på bra råvaror som ska passa vårt tempo för veckan. Hon ser till att våra kroppar fylls på med precis allt det som behövs. Har man specialkost är det inga problem bara vi får reda på det innan så att vi kan förbereda henne.

Träningen! Ahh, det bästa av allt! På WörkOut resan tränar vi 2-3 pass om dagen. Vi kommer att varva dagarna med crossfit, wörkout & thaiboxning. Även Mike himself kommer att hålla pass med Oss där vi får testa Oss fram på den berömda hinderbanan. De dagarna vi kommer att köra fler än två pass kommer vi bland annat att köra “wörkshopen: move like monkey” med mig Pischa dåra 😉 Inom wörkouten lägger jag mycket kraft på rörlighet & stretch för att mina deltagare ska utvecklas så mycket som möjligt med sin träning. Det är viktigt att kroppen är rörlig & mjuk för att man ska kontrollera rätt tekniker & få bästa resultat från sin träning. Många av övningarna är yogainspirerade men även tuffa knepiga övningar som bjuder på flera skratt.

Förutom det är Mikes omgett av fantastiska spanska berg. Där kommer vi att springa med chansen att se ut över vackra Cala de Mijas. Naturen är fantastisk & det är underbart att springa i den här miljön! Så chansen för att fila på sin löpteknik kommer att ges. Och hatar du att springa kommer du iaf inte hata utsikten, MAGISK!

Och självklart måste vi använda stranden! Vem älskar inte lite sand emellan tårna, i shortsen, i sporttoppen & i hela ansiktet? Jo för det kommer ni att få haha. Beachträningen är annorlunda, kul & riktigt tuff! Att springa i sanden är inte lätt, träningsvärk i vaderna utlovas 🙂

Men trots ett busy schema kommer det finnas nog med tid att hänga vid poolen uppe vid Mikes, slappa, läsa en bok, hänga med de andra, utflykter & allt annat en träningsresa ska innehålla med Oss från WörkOut.

Det finns träningsresor & sedan finns det WörkOut, lite knäppare & lite varmare.

Följ med & skaffa träningsvärken som sent kommer att släppa.

Klicka på bilderna så kommer du till WörkOuts hemsida.

P4110225 P4110161

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons