Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Ni1ce kväll med ett galet gäng.

Liiite sen uppdatering från mig nu. Har liksom vart utan el?! Japp problemet håller på att lösas men eftersom jag varken kan veva igång mitt internet eller sätta igång det med hjälp av mun-mot-mun-metoden (tro mig ja har försökt i ren frustration) så sitter jag nu på NOXBOX & snyltar på deras internet innan jag ska kicka igång 2016 års första WÖRKOUT!

MEN, detta inlägg ska inte handla om det. I lördags var vi ett gäng (Maggie, Marcelo, Rosanna & Simon) som blev bjudna på en super härlig kväll av bästa Annica med Fredrik & Tobias från N1ce cocktail (ni vet dom där härliga isglassarna med lite festkul i) . Vi började i baren på Marie Laveau på Söder & jag har hört massa om det stället men liksom aldrig tagit mig dit. Blir ju inte så många sådana kvällar numera men som gammal barråtta tycker jag alltid det är spännande med ställen som serverar drinkar med kvalitet & deras bar är faktiskt rankad 57 i hela världen så det är verkligen ett ställe att besöka om man vill smutta najsa drinkar 🙂 Efter en fördrink i den härligt mullriga baren blev vi satta vid vårt bord & fick en fantastisk middag. Det blev ostron till förrätt eller en kallsup som Fredrik tyckte. Men jag, Rosanna & Maggie slumpade i Oss dom i ett nafs, så jäkla gott!

Sedan var det varmrätt & det var verkligen en riktigt kul överraskning med maten. Allt var supergott & bra service! Tre timmar drog iväg som ingenting, och det blir väl så med ett gäng pratkvarnar som alla pratade i mun på varann & över varandras röster haha. Folk måste trott vi var helt vilda.

Men kul var det & en riktigt bra kväll med underbart sällskap! Medan de andra drog till cafet åkte jag hem för en tidig dag på jobbet dagen efter.

Här kommer kvällen i bild som Fredrik tog, himla fina bilder tycker jag iaf!

DSC_7562 DSC_7569 DSC_7577 DSC_7595 DSC_7598 DSC_7618 DSC_7672 DSC_7661 DSC_7695 DSC_7712 DSC_7611 DSC_7580

6 kommentarer

  1. Vilken tur du har som har blivit kompis med Annica. Med hennes hjälp kan du bli kändis, det är väl din dröm?

    1. Väldigt konstig kommentar. Min dröm är att jobba med det jag älskar vilket jag idag gör. Om du läser igenom bloggen från ungefär två år sedan kan du följa hela historien till min dröm som jag numera lever & jobbar med.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons