Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserad

Fingers & Toes.

Plötsligt händer det! Jag går & unnar mig en pedikyr sådär mitt i veckan. På sommaren är jag mycket mer duktig på att gå & få fossingarna omhändertagna men på vinter stänger man liksom in dom i skor & tofflor i alla fall i mitt fall då jag i princip alltid fryser. Ibland sover jag även med raggsockor!

Så nu kände jag att det var dags att ta hand om dom lite & efter att Annica tipsat så mycket om Fingers & Toes så bokade jag in mig där & jag blev så himla nöjd! Dennis som tog hand om mig, var jättenoggrann & supertrevlig. Jag körde hela packet med filning, scrubb, massage, blev insmord & avslutningsvis tog jag lite fräscht naturligt lack. Rekommenderar varmt att besöka någon av deras salonger (jag besökte sveavägen).

Fossingarna dina är viktigare än vad man tror. Både du som tränar & du som inte gör. Tänk att de bär dig hela livet. Så jätteviktigt att ta hand om dom så man inte får problem med dom på ett eller annat sätt. Vet du om att du är dålig på att fila & greja hemma så boka in ett tid för en stor “rekond” på fötterna. Priserna på Fingers & Toes är riktigt bra! 🙂

IMG_7111

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons